Annonse: Kaugerud

Foto: Torunn Bratvold, Bygdeposten

En frisk start på påsken

I ekte påsketradisjon arrangeres Holmvassløpet palmesøndag 25. mars. Pakk sekken, spenn skiene og grip sjansen til å delta på en nydelig påskeopplevelse.

Opplevelsen i fokus

Eggedal idrettslag inviterer til Holmvassløpet 2018 – et skirenn som kjennetegnes av et naturskjønt fjellandskap, lett kupert terreng og smilende deltakere. Det 25 km lange turløpet starter på Haglebu og har målgang på Tempelseter.

Holmvassløpet dreier seg ikke om å komme først i mål

Holmvassløpet dreier seg ikke om å komme først i mål eller å bære tyngst sekk, men å nyte fjellet i godt selskap, forklarer arrangementsansvarlig Tone Besserud.

Dette er et lavterskeltilbud for barn og voksne i alle aldre. Det blir busstransport til start og fra målgang. Bussene vil gå fra Vikersund, Åmot, Prestfoss, Noresund, Tempelseter og Eggedal – og motsatt vei etter løpet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Matstasjon, underholdning og premiering

Midtveis i løpet er det matstasjon der deltakerne kan få opp energinivået.

På matstasjonen blir det topp stemning med musikk, mat og drikke, sier Besserud.

Vel fremme på Tempelseter er det på tide å spenne av seg skiene og forhåpentligvis nyte godværet.

I målområdet blir det servering av Eggedal-snipp og saft. Komigruppa Leven skal gi noen humoristiske kommentarer i det deltakerne passerer målgang. Og fra cirka 14.30 blir det vakker livemusikk fra Lene Viktoria Guldbransen.

I tillegg blir det mulighet for å vinne mange flotte premier fra våre samarbeidspartnere.

 Gjør noe sammen

Holmvassløpet kan beskrives som en perfekt anledning for å tilbringe tid med de du er glad i og samtidig forbrenne noen kalorier.

Dette er en gylden mulighet til å samle hele familien eller vennegjengen til å gjøre noe sammen. En frisk start på påsken, som både er sosialt og godt for helsa.

Vi kan dessverre ikke love strålende sol og blå himmel, men vi garanterer roser i kinnene og frisk fjelluft til alle, konstaterer Besserud.

 Påmelding gjøres på holmvasslopet.no